Vujčić napustio Split i otišao u Efes

Vujčić napustio Split i otišao u Efes

Nakon samo tri utakmice u dresu Splita Nikola Vujčić je napustio rodni grad i otišao u Istanbul gdje će se priključiti Efes Pilsenu kojeg s klupe vodi Velimir Perasović.

32-godišnji centar je u karijeri pored Splita igrao u Maccabiju i Olympiakosu, a pred početak ove sezone se priključio Splitu dogovorivši se sa upravom kluba da će igrati dok mu ne iskrsne ponuda iz inostranstva.

Tako je Vujčić odigrao tri utakmice u okviru domaćeg prvenstva Hrvatske, a nakon što mu se ukazala prilika za Istanbul otišao je. U Efesu će zamijneiti povrijeđenog Miroslava Raduljicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.