Vujošević hvali “studente”
Vlada Vukoičić nije razočaran porazom FOTO ABA

Nakon pobjede Partizana nad Bosnom

Vujošević hvali “studente”

Najbolja potvrda da je ove sezone Bosna napravila odličan posao stigli su iz tabora Partizana, tačnije trenera Duška Vujoševića koji je nije štedio komplimente na račun Sarajlija.

“Bosna je značajno podigla nivo igre. O njihovom kvalitetu govori činjenica da su protiv Cibone igrali na jednu loptu, iako je taj meč bio veoma važan Zagrepčanima. Veoma su disciplinovani, često menjaju odbranu, šire zonu i prelaze na čoveka, što zahteva strpljenje.
U pitanju je sastav koji ima neosporan kvalitet. Utakmica nam je koristila da se probudimo, stalo nam je bilo do pobede kako bi smo stavili tačku na ligaški deo sezone. Drago mi je što nas je Bosna primorala da odigramo tešku utakmicu u nekoliko segmenata”, istakao je Vujošević.

Bh. prvaci dobro su parirali favorizovanom rivalu dobar dio meča. I bez tri igrača pokazali su da zaslužuju mjesto u sredini tabele NLB lige.

”Čestitam Partizanu na svim dobrim rezultatima i prvoj poziciji u NLB ligi. Ne mogu da kažem da nismo želeli pobedu, naravno da je ljudski nadati se, ali su šanse bile male. Za nas je ovaj period sezone mnogo važniji kako bi smo oporavili igrače do početka domaćeg prvenstva. Ne mogu da budem nezadovoljan, u prvom poluvremenu smo držali priključak sjajnim šutem za tri poena, ali je Partizan odbranom i kontrolom napada došao do pobede”, kazao je Vlada Vukoičić, Bosnin strateg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.