Vujošević najavljuje drukčiji pristup

Vujošević najavljuje drukčiji pristup

CSKA Moskva je novu sezonu Eurolige počeo sa tri uzastopna poraza. Sinoć je moksovski klub poražen u Valenciji sa ubjedljivih 82:57, a trener CSKA Duško Vujošević najavljuje rezove u timu.

"Čestitam Valensiji na velikoj i zasluženoj pobjedi. Imamo dosta problema - novi tim, dosta povrijeđenih igrača, ali je problem danas bio druge prirode. Mi ne pokazujemo profesionalnost i entuzijazam neophodan za nastupe u ovom takmičenju. Danas smo vrlo slabo igrali odbranu. Treba da održimo ozbiljan sastanak i da rješimo naše probleme", rekao je Vujošević nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.