Vujošević: Nema opravdanja za poraz

Euroliga

Vujošević: Nema opravdanja za poraz

Adnan Beganović

Košarkaši beogradskog Partizana sinoć su u okviru Eurolige poraženi od Ententea (75:72), a strateg "crno-belih", Duško Vujošević, nakon meča za srbijanske medije je rekao da je nezadovoljan igrom, a posebno oscilacijama tokom cijele utakmice.

"„Oscilirali smo dosta, od sedam razlike u prvom dijelu, pa sedam razlike za njih, pa potom i dvanaest, pa ponovo vraćanje na tri razlike. Nismo odigrali na način kako sam je želio i očekivao", rekao je Vujošević te dodao:

"Promašili smo mnogo slobodnih bacanja i ostvarili samo sedam skokova u napadu, a imali smo dosta izgubljenih lopti i to u važnim, presudnim trenucima. Nekog velikog opravdanja nema, oni su ekipa koja je ozbiljna i koja je uspjela iskoristiti naše slabosti u ovom susretu."

Naredni meč za Partizan je onaj u nedjelju kada dolaze u Široki Brijeg, u goste prvaku BiH.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.