Vujošević: Nisam optimista uoči CSKA

Vujošević: Nisam optimista uoči CSKA

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da njegova ekipa nema razloga za optimizam pred početak serije sa CSKA u četvrtfinalu Eurolige.

Vujošević je istakao i da ima puno povjerenje u svoj tim. Četvrtfinalna serija igra se na tri pobjede, a prva dva meča odigraće se 24. i 26. marta u Moskvi.

"CSKA je među dva-tri najbolja evropska tima i nemamo pretjerano razloga za optimizam. Ne bi bilo lijepo imati pretjerana očekivanja. Ja, međutim, imam ogromno povjerenje u ove momke. Pokazali smo ove sezone da možemo pobijediti i jače protivnike, ali to sada ne treba očekivati", rekao je Vujošević i dodao:

"To što smo ovdje izgubili u posljednjim sekundama i dobili ih tamo sigurno povećava njihov stepen opreza. Mogu samo da obećam da ćemo odigrati koliko možemo. Već smo ostvarili ogroman uspjeh i ne tražimo nikakav alibi. Potrudićemo se da se u Beogradu igraju dvije utakmice".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.