Vukoičić se nada prvoj pobjedi

Bosna dočekuje Radnički

Vukoičić se nada prvoj pobjedi

Košarkaši Bosna ASA BH Telecoma sutra će u okviru 2. kola NLB regionalne lige u Zetri dočekati ekipu Radničkog iz Vršca.

Studenti će protiv novajlije u regionalnom takmičenju tražiti prvu ovosezonsku pobjedu u NLB ligi, nakon što su u 1. kolu pomalo neočekivano na svom parketu poraženi od Zagreba.

Trener viceprvaka Bosne i Hercegovine Vlada Vukoičić se nada da će njegovi košarkaši uoči gostovanja Radničkog "izbrisati" iz glave poraz od Zagreba.

''Naš naredni protivnik, Radnički, ima dvije vezane pobjede u regionalnoj ligi, a u svom sastavu ima nekoliko reprezentativaca Rusije i Srbije, te sigurno dolazi u Sarajevo sa željom da nastavi pobjednosni niz, ali naš cilj nije prekidanje tog niza, nego ostvarenje naše prve pobjede'', rekao je Vukoičić.

Za Bosnu bi trebao zaigrati i novi igrač, Mirza Sarajlija, koji još nije nastupio za Bosnu zbog saniranja skočnog zgloba. Utakmica je zakazana za petak, 16. oktobar u 20.15 sati u Olimpijskoj dvorani Zetra.

Studenti pozivaju svoje navijače da dođu u što većem broju i bodre svoj tim u ovom zanimljivom duelu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.