Vukosavljević pojačao Čapljinu

Vukosavljević pojačao Čapljinu

Iza KK Čapljina je već sada, iako tek počinju prava uzbuđenja u ligi 6, veoma uspješna sezona. Plasman u završnicu final foura Kupa BiH, te učešće u Ligi 6, govore nam da su košarkaši Čapljine postigli povijesni uspjeh.

Da ne misle biti tek puki prolaznici kroz završnicu prvenstva BiH, dokaz su najnovija pojačanja u rosteru trenera Hrvoja Vlašića. Nakon Stefana Feketea te Bojana Palkića novi igrač Čapljine je Filip Vukasavljević koji je stigao sa Kipra gdje je igrao za Larnakas i AEK.

Direktor kluba Dalibor Milinković je nakon uspješno završenog posla oko dolaska Vukosavljevića za SportSport.ba izjavio.

"Mi smo već ostvarili sve svoje ciljeve pa i više od toga. Samim plasmanom u završnicu Kupa, a evo sada i u Ligu 6 ostvarili smo podvig mimo svih naših očekivanja. Sa obzirom da se i drugi pojačavaju pred naredni vikend kada počinje Liga 6 ni mi nismo htjeli sjediti skrštenih ruku. Ne želimo biti vreča za napucavanje. Doveli smo tri nova igrača a to su, Stefan Fekete, Bojan Pelkić koji nam je stigao iz Leotara i Filip Vukosavljević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti