Wade: Ne brinem za budućnost kluba

Wade: Ne brinem za budućnost kluba

Jedan od najboljih košarkaša današnjice i zvijezda Miami Heata Dwyane Wade izjavio je da ne brine previše za budućnost njegovog tima.

Naime, na kraju sezone uz dvojici od trojice najboljih igrača Miamija LeBronu Jamesu i Chrisu Boshu ističu ugovori, te će moći kao slobodni igrači otići u bilo koji klub u ligi koji im ponudi odgovarajući ugovor.

"Iskreno, ne moram se o tome brinuti. Igram u ovom klubu već 11 godina. Osvojio sam tri naslova prvaka, dva u posljednje dvije godine i nema razloga da razmišljam o tome što bi bilo kad bi bilo", kaže sjajni bek šuter tima s Floride.

"Još nismo loša ekipa pa da bih morao misliti šta je najbolje za moju karijeru i porodicu. Koncentriran sam na to da pokušamo uzeti treći uzastopni naslov i jednostavno uživam u trenutku". 

"Kada sezona završi, bez obzira na koji način, sjest ću s Chrisom, sjest ću s Bronom i zajedno ćemo odlučiti šta je najbolje za nas i porodicu", rekao je Wade u intervju za ESPN.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.