Walkerov "ubod" za pobjedu Stršljenova

Pogodio u samom finišu

Walkerov "ubod" za pobjedu Stršljenova

Charlotte Hornetsi sinoć su upisali svoju 13. ovosezonsku pobjedu, a popularni Stršljenovi su na domaćem parketu sa 98:94 savladali sastav New Orleansa.

Pobjednik ovoga meča odlučen je u veoma zanimljivoj završnici, a glavni protagonista pobjede domaćeg tima bio je Kemba Walker koji je postigao ključne poene u samom finišu utakmice.

Walker je briljirao tokom cijelog meča, a ključna dva poena uz faul postigao je na 1,4 sekunde do kraja meča pri rezultatu 94:94. Bek Hornetsa je utakmicu završio sa 31 postignutim poenom, ali ovi u finišu su bili daleko najbitniji na utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.