Wallace ponovo u Pistonsima

Big Ben se vraća kući

Wallace ponovo u Pistonsima

Adnan Beganović

Ben Wallace nakon tri godine ponovo se vraća u Detroit Pistonse. Naime, jučer su klub iz grada automobila i popularni Big Ben dogovorili jednogodišnju saradnju.

Big Ben i Detroit Pistonsi potpisali su jednogodišnji ugovor vrijedan 1.3 miliona dolara. Nekada najbolji odbrambeni igrač lige, ove sezone neće imati istu ulogu u Detroitu kao prije nekoliko godina jer godine su uzele danak, a i Pistonsi na njegovoj poziciju imaju još četiri igrača.

Međutim, čelni ljudi Detroita popularnom Big Benu žele namjeniti ulogu vođe momčadi, čiji je prosjek 25 godina. Posljednju sezonu Wallace je proveo u Clevelandu, ali više se borio sa povredama nego što je igrao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.