Washington dogovorio saradnju sa Dynamicom

Bivši član Igokee

Washington dogovorio saradnju sa Dynamicom

Američki košarkaš Desmond Washington pronašao je novi angažman nakon što se razišao sa Igokeom. 

Washington je u redove bh. prvaka stigao pred početak sezone kao veliko pojačanje, međutim taj epitet nije uspio opravdati i prije nekoliko dana je uslijedio raskid saradnje.

Za novim angažmanom nije dugo tragalo, pošto je dogovorio saradnju sa beogradskim Dynamicom koji se takmiči u ABA ligi 2. Washington će za novi tim debitovati u ponedjeljak, u košarkaškom prvenstvu Srbije, protiv Metalca. 

U osam utakmica ove sezone Washington je najbolji meč za Igokeu pružio u prvom kolu kada je Olimpiji ubacio 35 poena, a bio je na prosjeku od nešto više od 11 poena po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi