Westbrook dobija bogatstvo od Jordana
Foto: EPA

Košarkaš potpisao novi ugovor s popularnim brendom

Westbrook dobija bogatstvo od Jordana

Playmaker Oklahome i MVP prošlogodišnje NBA sezone, Russell Westbrook, je, navodno, potpisao novi 10-godišnji sponzorski ugovor s popularnom sportskom markom Jordan.

Sjajni košarkaš je tako potpisao najunosniji ugovor u historiji Jordanovog brenda, iako još uvijek nije poznato o kakvim se ciframa radi. Westbrookov prvi ugovor s Jordanom je važio do 2018. godine, ali su u ovom popularnom brendu, pod okriljem Nike-a, odlučili učiniti košarkaša Thundera svojim zaštitnim licem u narednoj deceniji.

Najveća novina novog ugovora jeste da će Westbrook konačno dobiti "svoj" jedinstveni model patika od Jordana, a popularni brend je pristao doprinijeti i radu Westbrookove Why Not? fondacije.

Treba dodati da su, za sada, Westbrook i Dirk Nowitzki jedini aktivni NBA MVP košarkaši koji nikada nisu imali patike sa svojim potpisom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti