Westbrook se nakon provokacija zaletio na brata zvijezde LA Lakersa

Rocketsi izgubili

Westbrook se nakon provokacija zaletio na brata zvijezde LA Lakersa

A. Čaušević

Utakmicama doigravanja NBA lige u Orlandu prisustvuje mali broj gledatelja, to su uglavnom članovi klupske delegacije ili porodice košarkaša koji nastupaju.

Tokom posljednje četvtine meča između Lakersa i Rocketsa kada je sve već bilo gotovo Russel Westbrook se zaletio na tribinu s navijačima franšize iz La Lakersa.

Ispostavilo se da je Westbrook krenuo na brata Rajona Ronda, ali njegovi saigrači i sudije su ga na vrijeme zaustavili i spriječili veći incident.

Rondov brat se smijao zvijezdi Roceksta, mahao je rukom i gestikulirao ispadanje na šta Westbrook nije ostao dužan. Na kraju je Rondov brat izbačen iz dvorane.

[twitter]https://twitter.com/LegionHoops/status/1304968093702082560[/twitter]

Inače, LA Lakersi su meč dobili 119:96 te su prošli u finale Zapada nakon deset godina.

Promo

Top Komentari

Miko05
Strašno dobar igrač. Kao čovjek, nula.
1 0
prka
Zaleti se jedva ga zaustavise...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi