Westbrook: Svejedno mi je šta će biti sa Durantom

Večeras se vraća u Oklahomu

Westbrook: Svejedno mi je šta će biti sa Durantom

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Kevin Durant će večeras prvi put zaigrati u Oklahomi nakon odlaska iz ekipe Thundera.

Golden State u nedjelju u 2:30 sati iza ponoći gostuje u Chesapeale Energy Areni, a novinari su pred utakmicu upitali Russella Westbrooka kakvu reakciju publike očekuje.

"To ovisi samo o njima. Kevin je napravio puno za ovu ekipu i za ovaj grad dok je bio ovdje, tako da od publike zavisi kakav će mu doček prirediti", diplomatski je odgovorio Westbrook, nakon čega je rekao nešto iz čega se ipak može zaključiti da mu zamjera odlazak:

"Nama igračima je apsolutno svejedno šta će biti s Durantom u Oklahomi. Pred nama je utakmica koju moramo pokušati pobijediti i to je to".

Zanimljivo, iz Golden Statea su odlučili utrostručiti osiguranje za Kevina Duranta za ovu utakmicu, što nagovještava da bi moglo biti tenzija na parketu.

Podsjetimo, Russell Westbrook je prilikom Durantovog odlaska u Golden State priznao da je razočaran, a odavno je javna tajna da se međusobno baš i ne simpatišu, iako se to nije vidjelo na terenu dok su igrali zajedno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije