Whiteside dvije sedmice van stroja, Shumpert mora na operaciju
EPA

Miami dvije sedmice bez svog najboljeg centra

Whiteside dvije sedmice van stroja, Shumpert mora na operaciju

Eldar Ganibegović

Američki mediji prenose kako Hassan Whiteside neće biti dostupan za Miami naredne dvije sedmice, dok su Cleveland Cavaliersi ostali bez Imana Shumperta, koji će van stroja biti dva mjeseca.

 

Whiteside je jedan od najboljih igrača svoje ekipe i sigurno kako ovo nije dobra vijest za Miami, koji ove sezone igra toplo - hladno. Naime, Hassan je ozlijedio lijevo koljeno i van parketa će biti dvije sedmice.

"Već neko vrijeme osjećam bol u koljenu, sada je postalo neizdrživo, nešto moramo učiniti kako bi se stanje popravilo", rekao je jedan od najboljih defanzivnih centara lige.

Bek Cavsa Iman Shumpert također ima problema s lijevim koljenom pa će zbog toga biti podvrgnut operaciji zbog čega će propustiti iduća dva mjeseca sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi