Za Špralju i Dujmovića završena sezona
Šime Špralja mora na operaciju

KK Široki Eronet u problemima

Za Špralju i Dujmovića završena sezona

Za Šimeta Špralju i Peru Dujmovića sezona 2008/09 je završena. Kapiten Širokobriježana mora na operaciju leđa nakon koje će oporavak biti dugotrajan, pa je skori povratak i za jednog od najvećih boraca na parketu nemoguća misija.

Dujmović je vukao povredu tetive i na posljetku se odlučio za operaciju. Tetiva je sašivena, ali je teško vjerovati da će se jedan od najboljih vanskih igrača Širokobriježana vratiti do kraja godine.

Pehovima Širokog čini se ne nazire se kraj. Prošla godina može se upisati crnim slovima u istoriju tima sa «Pecare» bar kada je riječ o ozljedama, a čini se kako situacija nije bolja ni sada.
Uprava kluba i struka uskoro će se morati dati u potragu za adekvatnim pojačanjima ukoliko žele da Široki naredne sezone vrati poljuljani ugled u BiH, ali i regionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti