Za vikend samo dva meča
Željezničar će protiv Slobode igrati 28. januara

Prvenstvo BiH za košarkašice, 10. kolo

Za vikend samo dva meča

Nakon više od mjesec dana na bh. parkete vraćaju se najbolji ženski košarkaški timovi. Reprezentativne obaveze uslovile su prvenstvenu pauzu koja je završila juče, a u vikendu pred nama igraju se utakmice 10. kola Prvenstva BiH.

Na rasporedu su samo dva meča. U Čitluku će snage odmjeriti Brotnjo 94 i Čelik, ekipe sličnih kvaliteta, dok će u Banjaluci igrati Borac Mladost i BHN Bugojno.

Sinoć je odigrana jedna utakmica, a sastali su se Jedinstvo i RMU Banovići.
Sloboda i Željezničar zakazali su susret za 28. januar, dok će Neimarstvo 03 službenim rezultatom dobiti meč protiv Zrinjskog jer su gošće odbile putovati u Trebinje.
Slobodna je ekipa Violeta Livno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.