Zack Wright trenira u Oklahoma City Thunderu

Naš reprezentativac na probi u NBA ekipi

Zack Wright trenira u Oklahoma City Thunderu

Naš košarkaški reprezentativac i igrač Spartaka iz St. Petersburga, Zack Wright trenirao je jučer sa NBA ekipom, Oklahoma City Thundera.

Ovo je jedan od par kontrolnih treninga koje će Wright odraditi sa ovom sjajnom momčadi, a ukoliko u Thunderu zaključe da bi im naš reprezentativac mogao biti od pomoći oni će ga i dovesti u svoje redove.

Iza Wrighta je jedna sjajna sezona u Rusiji, a imali smo priliku gledati i njegove sjajne odlične partije u dresu reprezentacije nakon kojih je postao miljenik većine bh. navijača.

Također, nadamo se kako ćemo nakon Mirze Teletovića dobiti još jednog svog predstavnika u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.