Zadar bolji od Širokog Eroneta
foto: Zadarsport.com

Pripremne utakmice

Zadar bolji od Širokog Eroneta

Široki Eronet sinoć je odigrao prijateljski susret sa ekipom Zadra u Zadru te tako na neki način uzvratio Zadru na gostovanju u Širokom Brijegu i nastupu na memorijalnom turniru kojeg su Zadrani i osvojili..

Zadar je uvjerljivo porazio Široki Eronet pred oko 1500 gledatelja u dvorani Krešimira Ćosića rezultatom 76:57.

Široki odlično otvara prvu četvrtinu i ima vodstvo od 0:9 ali domaćini se brzo bude te se do kraja četvrtine igra koš za koš, a Široki ovu četvrtinu dobiva rezultatom 17:18. U drugoj četvrtini Zadar se polako odvaja i prelazi u vodstvo. Na poluvrijeme se odlazi sa prednošću Zadra od pet koševa, 33:27. Zadar u trećoj dionici radi seriju 10:0,a Širokog donekle u igri drže Jure Ružić i Chester Mason, ova četvrtina završava već uvjerljivim vodstvom Zadra od sedamnaest koševa razlike i rezultatom 58:41.
DOmaći su do kraja uspjeli zadržati veliku prednost i na kraju pobijediti sa devetnaest koševa razlike, krajnji rezultat glasi 76:57.

Nakon ove utakmice Široki će odigrati i prijateljski susret sa Dardom te će nastupiti i na turniru u Vukovaru, a onda slijede izazovi u NLB ligi. Prvu utakmicu Široki Eronet igra  u Zagrebu protiv Cibone 10.10.2009.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.