Zadar dovodi Tomasa

Zadar dovodi Tomasa

Račun KK Zadar konačno je odblokiran, pa će momčad iz Zadra u narednim danima dobiti veliko pojačanje u imenu Ivana Tomasa, koji u klub stiže iz drugoligaša Radničkog iz Križevaca.

Prethodno je račun Zadra bio blokiran zbog dugovanja prema bivšem treneru Rudolfu Jugu, ali nakon što mu je klub isplatio jedan dio novca, Jugo je povukao tužbu protiv kluba, pa je Poreska incpekcija odblokirala račun Zadra.

29-godišnji Tomas igra na poziciji beka, brat je Marka koji igra za Fenerbahče, a u karijeri je nastupao za Zagreb, Cibonu, Široki, Krku i još neke klubove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti