Zagonetna objava Nurkića: Čini se da je povratak jako blizu

Svi željno iščekujemo taj dan

Zagonetna objava Nurkića: Čini se da je povratak jako blizu

E. Škorić

Jusuf Nurkić još uvijek nije 100 posto spreman, ali sve ukazuje na to da će vrlo brzo opet zaigrati košarku.

Nurkić je imao stravičan lom lijeve noge prošle godine, ali njegov povratak očekuje se krajem februara ili početko marta.

U Portlandu i dalje nema zvaničnih informacija o tome kada se Bosanska zvijer vraća na parket, ali raduje da intenzivno radi s ostatkom ekipe, ali i malo priznanje koje mu je dodijeljeno.

Naime, dobio je zlatni medaljon oko vrata od strane Porltandovog ljekarskog osoblja kao zasluge za strašan rad i predanost u rehabilitacijskom procesu.

Nurkić je objavio video sa simboličnom nagadom oko vrata, promijenio je i imidž, a sam način videa koji se učitava nekako nam šalje poruku da je povratak tu iza ćoška. Možda još koji dan?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi