Žalgiris šest tjedana bez Patricia Garina

Argentinac na novoj operaciji

Žalgiris šest tjedana bez Patricia Garina

Košarkaši Žalgirisa u narednom će i u narednom periodu igrati bez pojačanja iz Baskonie Patricia Garina.

Nakon što je u prošloj sezoni kao igrač Baskonie potrgao prednje križne ligamente u koljenu Garino još uvijek osjeća posljedice i još uvijek nije u stanju trenirati punim kapacitetom još od jula mjeseca kada je stigao u Žalgiris.

Usljed te ozljede pojavili su se novi problemi s meniskusom koje će ovaj košarkaš koji ima argentinsko i talijansko državljanstvo operirati danas kod Rimautasa Gudasa dugogodišnjeg doktora litvanske reprezentacije koji je od prošle sezone također i službeni doktor Žalgirisa. Očekuje se da Garino bude spreman za treninge za nekih šest tjedana. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi