Zaprosio djevojku na NBA All-Star vikendu

Preko mikrofona zvaničnog spikera

Zaprosio djevojku na NBA All-Star vikendu

NBA liga je jedna ogromna pozornica koja svakodnevno ima milione gledalaca, a All-Star vikend je trenutak kada je i dobar dio ostatak zemaljske kugle fokusiran na dešavanja na skupu najvećih zvijezda najjače košarkaše lige na svijetu.

Početak NBA All-Star vikenda jedan smjeliji košarkaški fan iskoristio je za prosidbu svoje djevojke. Pred više od 20.000 ljudi upitao ju je da li se želi udati za njega, i to preko mikrofona od zvaničnog spikera.

Pored 20.000 gledalaca u dvorani milioni su ga još gledali putem TV-a, ali se na kraju je njegova hrabrost isplatila, nagrađena je sa njenim "da".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.