Zaza Pačulia završio sezonu, mora na operaciju

Završena sezona za Gruzijca

Zaza Pačulia završio sezonu, mora na operaciju

Gruzijski košarkaš Zaza Pačulia propustit će ostatak sezone zbog povrede ahilove tetive. 

Centar Atlanta Hawksa morat će na operaciju i sasvim je izvjesno da je za Gruzijca ova sezona završena. "Kada smo pogledali čitavu situaciju donijeli smo odluku da je najbolje da Zaza ide na operaciju. Detalji operacije i oporavka za sada su još uvijek nepoznati, ali to je najbolje riješenje kako bi se Zaza uspješno oporavio," rekao je Danny Ferry, generalni menadžer Hawksa i dodao: 

 

"Zaza je profesionalac, sa jako razvijenim radnim navikama. Mi ćemo g podržavati tokom čitavog perioda oporavka." Pačulia je ove sezone na parketu prosječno provodio 22 minute, postizao šest poena i bilježio 6.5 skokova po utakmici, uz 1.5 asistenciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.