"Zbog tebe sam počeo da igram košarku, želio sam biti kao ti"
Sjajni centar Philadelphije ostao je bez teksta

Tužan dan

"Zbog tebe sam počeo da igram košarku, želio sam biti kao ti"

E. Dindić

U helikopterskoj nesreći život je izgubio legendarni NBA košaraš Kobe Bryant. Naime, on je stradao sa još četvero ljudi koji su bili u istom. Helikoper je pao, nastao je požar i spasa nije bilo.

Sve ljubitelje košarke zatekla je vijest da je Kobe Bryant večeras nakon pada helikoptera poginuo. Mnogi ljubitelji ovog sporta se opraštaju od ovog velikog košarkaša, a jedan od njih je i sjajni centar Philadelphije Joel Embiid.

"Čovječe ne znam odakle da počnem. Zbog tebe i onog sjajnog finala iz 2010 sam počeo da igram košarku. Nikada je nisam gledao prije toga i to finale je promijenilo moj život. Želio sam biti kao ti. Baš sam tužan."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi