Zeljković: Mladost nas je jedina nadigrala

Bosna dočekuje ekipu Mladosti

Zeljković: Mladost nas je jedina nadigrala

''Mladost je jedina ekipa u Ligi 13 koja nas je nadigrala. To nam sutra treba biti dodatni motiv'', izjavio je pomoćni trener sarajevske Bosne Damir Zeljković na današnjoj konferenciji za medije.

Bosna sutra u Sarajevu dočekuje Mladost iz Mrkonjić-Grada, ekipu koja uz Borac i Čapljinu ima najveće šanse da se plasira u Ligu 6 za šampiona Bosne i Hercegovine. Uz Široki i Igokeu koje nastupaju u regionalnoj NLB ligi, u Ligu 6 će se plasirati četiri prvoplasirane ekipe Lige 13. 

Bosna je trenutno jedina ekipa koja je osigurala učešće u Ligi 6, a svaka pobjeda u preostala četiri kola koliko je ostalo do kraja Lige 13 dodatno bi utvrdila prvo mjesto ''studenata''.

Bosnin krilni igrač Božo Đurasović smatra da se Mladost pokazala kao najkonkurentnija ekipa Bosni u dosadašnjem dijelu prvenstva, te da će sutrašnja utakmica biti dobar ispit za Bosnine mlade igrače pred početak Lige 6.

''Mladost je dobra, iskusna ekipa koja u svojim redovima ima dobre igrače. Sutra trebamo pokazati snagu i pobijediti. Imali smo nekoliko sitnih povreda u ekipi ali mislim da će svi biti spremni za sutrašnju utakmicu'', kazao je Đurasović.

Utakmica Bosna - Mladost je na rasporedu sutra u 16.30 sati u Dvorani 1 Centra Skenderija.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.