Zimić i Krušlin završili sezonu

Zbog povreda

Zimić i Krušlin završili sezonu

Nakon Bože Đurasovića koji zbog povrede koljena neće biti u sastavu KK Bosne do kraja sezone, trener Dejan Parežanin susreo se sa novim problemima kada je u pitanju njegov tim.

Emir Zimić i Filip Krušlin, također će zbog povreda propustiti utakmice koje su preostale do kraja sezone. Najnovije informacije govora da će Zimić zbog povrede zgloba morati na duže odsustvo, a tek je pitanje da li će biti oporavljen do kraja Lige 6.

Filip Krušlin je već u Zagrebu gdje se rade dodatne pretrage kada je u pitanju povreda potkoljenice sa kojom je ovaj igrač imao problema i ranije.

Sve ove povrede kod trojice važnih igrača u rotaciji ekipe koju predvodi D. Parežanin su nastale ili se obnovile nakon izuzetno skupe pobjede Bosne nad Borcem u oviru 2. kola Lige 6.

U narednom kolu koje je na rasporedu 9. aprila Bosna dočekuje Čapljinu u Dvorani 1, KSC "Skenderija" (20 sati).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti