Čovjek od kojeg se u NBA puno očekuje najzad "skinuo" kilograme: Više ga neće ismijavati!

Zion Williamson je spreman

Čovjek od kojeg se u NBA puno očekuje najzad "skinuo" kilograme: Više ga neće ismijavati!

E. Škorić

Sudeći prema objavi na društvenim mrežama, Zion Williamson je spreman za novu NBA sezonu.

Prvi pik prošlog drafta imao je velikih problema zbog prekomjerne težine i sam je priznao da mu nije bilo lako igrati s viškom kilograma jer bi se često i brzo umarao.

"Iskreno, teško je mi je. Čim se počnem znojiti čujem sirenu i izlazim iz igre. Teško je uhvatiti ritam", rekao je Zion.

Navijači New Orleans Pelicansa čiji je član, odmah su počeli da ga ismijavaju i da tvrde kako nije u mogućnosti da igra ozbiljnu košarku i da pokaže svoje pravo licer jer je jednostavno predebeo.

Zion je odlučio da karantin i pauzu u NBA ligi iskoristi na najbolji mogući način. Radio je marljivo u teretani i "sletio" 11,5 kilograma, a umjesto toga dobio je 4,5 kilograma mišića.

Objavio je novu fotografiju na kojoj se jasno vidi kako se "sredio", izgubio kile i potpuno je spreman da dokaže naredne sezone zbog čega je izabran kao prvi pik na draftu.

Niko sretniji od navijača Pelicansa, ali i svih ljubitelja američke košarke ukoliko se to zaista i desi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHyyi-sl9-I/[/instagram]

Top Komentari

Zoilomas
Sta znaci najzad?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi