Čovječe, čime te hrane? NBA zvijezda se pojavila u javnosti, čini se kako je sada još deblji

Zion Williamson sve veći

Čovječe, čime te hrane? NBA zvijezda se pojavila u javnosti, čini se kako je sada još deblji

E. Škorić

Zion Williamson očigledno ima ozbiljne probleme.

Zion na dva metra visine ima ogromnu kilažu, zbog čega često biva povrijeđen, iako kada je zdrav, praktično ga niko ne može zaustaviti. New Orleans Pelicansi od početka sezone igraju bez "zvijeri", očekuju njegov povratak, ali on - sve teži.

On je nedavno operisao stopalo, a doktori smatraju da je višak kilograma veliki problem Zionu i da bi moglo da ga srpiječi u ostvarivanju još većih rezultata u svojoj NBA karijeri.

Sada je zvijezda Pelicansa viđena u dvorani tokom meča protiv Houston Rocketsa, ali svi su bili zaprepašteni jer je izgledao veći nego prije.

Unatoč izostanku 21-godišnjaka, Pelicansi su u posljednje vrijeme igrali dobro, pobijedivši četiri od posljednjih šest utakmica. Međutim, poraženi su sa 118:108 od "raspalih" Rocketsa.

Sada kada nema Ziona, glavnu riječ uglavnom vode Brandon Ingram i Jonas Valanciunas, ali povratak Williamsona svakako će donijeti ovoj momčadi mnogo toga pozitivnog, pa čak i kada izgleda da ima previše kilograma.

[twitter]https://twitter.com/TheNBACentral/status/1467709739031273481[/twitter]

Top Komentari

user1597698961
Lova mu udarila sllavuu,,nece taj kosarku dugo ganjat a pogotovo biti zvijezda ko wto se pisalo
1 2
Pajkan
Cevapa se docepao ..garant. .
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi