Tvrdili su da ima 150 kg i da mu je karijera pod upitnikom, ali na snimanju je izgledom zaprepastio
Foto - Instagram

Zion u formi života

Tvrdili su da ima 150 kg i da mu je karijera pod upitnikom, ali na snimanju je izgledom zaprepastio

M. Šljivak

NBA zvijezda Zion Williamson (21) konstantno je u centru pažnje iako je propustio kompletnu prošlu sezonu.

Zion je viđen na utakmicama svojih New Orleans Pelicansa u poprilično zabrinjavjućem stanju. Izgledao je ogroman i debeo i navodno je dogurao do težine od 150 kilograma i pojedini analitičari su smatrali da je njegova karijera pod upitnikom.

Međutim, ispostavilo se kako je zapravo Zion prevario apsolutno sve. On je iskoristio pauzu da se potpuno oporavi od povrede stopala i pred novu NBA sezonu izgleda zaista čudesno.

Ova NBA zvijezda izgleda bolje nego ikad. Isklesan je do savršenstva i sada svi očekuju njegovu eksploziju u novoj sezoni NBA lige.

Zion je izabran kao prvi pik NBA drafta 2019. godine. Igrao je odličnu košarku kada ne bi bio povrijeđen, ali tek se čeka da ispuni potpuni potencijal.

Zion Williamson je u NBA karijeri odigrao 85 utakmica i na prosjeku je od 25.7 poena i sedam skokova po meču.

Ovaj 21-godišnjak poznat je po atraktivnim zakucavanjima. Naučio je da diže publiku na noge i Pelicansi jedva čekaju da potpuno ekplodira.

Top Komentari

Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
1 5
BHparola
Ma ja kad se naljutim, pojeo bi ga, i da je 4metra veci od mene, ne bi me nista moglo zaustaviti kad bi ga uhvatijo, snaga je vazna i to se ne moze trenirati
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi