ŽKK Mladi Krajišnik: Pobijedili smo Play Off pojačan sudijom "mladim balavcem"

Optužbe iz popularnih 'Malenih'

ŽKK Mladi Krajišnik: Pobijedili smo Play Off pojačan sudijom "mladim balavcem"

Košarkašice Mladog Krajišnika, poznate kao 'Malene', pobijedile su sinoć na domaćem parketu Play Off Ultra rezultatom 94:73 u okviru Premijer lige BiH, ali bez obzira na pobjedu domaći nisu bili zadovoljni, a razlog je sudac Hasan Bajgorić.

Iz Mladog Krajišnika su se oglasili putem zvanične Facebook stranice te su uputili nekoliko neprimjerenih riječi prema sudiji za kojeg smatraju da ih je na sve načine pokušao oštetiti na sinoćnjem meču.

"MALENE su sinoć odigrale izvrsno, dale 120 % svojih mogućnosti, ostavile srce na parketu, u neravnopravnoj borbi pobijedile favorizovanu ekipu "Play Off Ultra" zdušno pojačanu sudijom HASANOM BAJGORIĆEM iz Zenice!
Mladi sudija, još uvjek SLINAVI BALAVAC sinoć je još jednom pokušao pokazati svu raskoš svog LOPOVSKOG KARAKTERA i oteti pobjedu kao što je oteo na utakmici u Sarajevu u prvom dijelu lige što je sinoć drsko priznao na poluvremenu! Klub će sutra KS BiH uputiti zahtjev da se ovaj lopov izuzme sa utakmica MK za sva vremena!", navodi se u statusu koji je osvanuo na Facebook stranici Mladog Krajišnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije