Zrinjski jači za Hajrića

Zrinjski jači za Hajrića

Mostarski Zrinjski će u narednu sezonu ući jači za krilnog centra Seida Hajrića, koji je protekle dvije i pol godine nosio dres sarajevske Bosne.

Hajrić je prošle sezone u dresu Bosne u Jadranskoj ligi prosječno bilježio 7.6 poena i 3.8 skokova po utakmici. 27-godišnji krilni centar je s Mostarcima potpisao ugovor na tri mjeseca, te će imati pravo nastupa i u domaćoj ligi, ali i u Balkanskoj ligi.

Seid Hajrić je uspio tokom pauze između dvije sezone da riješi pitanje poljskog pasoša, pa će u budućnosti kao igrač iz EU moći lakše do angažmana u nekom evropskom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije