Zrinjski uvjerljiv protiv Dubrovnika

Plemići nadigrali Dubrovčane na Gospinom polju

Zrinjski uvjerljiv protiv Dubrovnika

HKK Zrinjski je danas nastavio s odigravanjem prijateljskih i pripremnih mečeva, te laganim uigravanjem novih igrača, kao i povratnika u staro jato. Tako je danas u uvjerljivoj pobjedi nad Dubrovnikom od 69:45 zaigrao i Marko Ramljak.

U današnjem susretu bilo je svega osim neizvjesnosti. Zrinjski je od samog starta nametnuo svoj ritam koji domaćini nisu mogli pratiti. Najefikasniji u redovima Plemića bio je povratnik nakon teške ozljede Marko Šutalo.

KK Dubrovnik - HKK Zrinjski Mostar 45:69 (12:22,10:15,16:16,7:16)

HKK Zrinjski: Spieth 9, Šutalo 14, Lebo 4, Petrić, Pajić, Sokolović 6, Zlomislić, Todorović 6, Miličević 5, Pandurić 9, Ljujić 7, Ramljak 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi