Zvezda domaćin Ciboni

Regionalna košarkaška NLB liga 19. kolo

Zvezda domaćin Ciboni

Derbi susret 19. kola regionalne košarkaške lige odigraće u Beogradu Crvena zvezda i Cibona. Prvi susret pomenutih rivala koji je odigran u Zagrebu uvjerljivo je pripao domaćinu pa će se izabranici trenera Svetislava Pešića sigurno željeti revanširati „Cibosima“.

Aduti „crveno-belih“ su i tri bh. reprezantativca, Milan Milošević, Elmedin Kikanović i Oliver Stević, ali i dupke pun „Pionir“.

Ništa manje interesantan duel očekuje se i u dvorani „Krešimir Ćosić“ gdje će domaći Zadar nakon kiksa protiv Heliosa ugostiti Hemofarm STADA sa imperativom pobjede.

Treći derbi kola odigraće u Podgorici Budućnost i Partizan. Gosti su favoriti, ali Podgoričani igraju mnogo bolje u „Morači“ nego na drugim parektima što obećava neizvjestan meč. Partizan bi u slučaju poraza lako mogao prepustiti lidersku poziciju gradskom rivalu.

Parovi i satnica
Crvena zvezda - Cibona (17), FMP - Bosna ASA BHT (18), Zagreb CO - Helios Domžale (19), Zadar - Hemofarm STADA (19), Budućnost m:tel - Partizan (19.15), Union Olimpija - Split CO (20.15), Vojvodina Srbijagas - Krka (20.15).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.