Zvezda nakon produžetaka poražena od Panathinaikosa

Euroliga, 3. kolo

Zvezda nakon produžetaka poražena od Panathinaikosa

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su pred svjom publikom u okviru 3. kola Eurolige od grčakog Panathinaikosa, i to nakon proodužetaka. 

Nakon što se regularnio dio susreta završio rezultatom 74:74 uspješni u produžecima bili su gostujući košarkaši te na kraju slavili sa 86:90.

Najraspoloženiji u redovima domaćih košarkaša bio je Blake Schild sa 19 poena, a dobru podršku imao je u Jenkinsu (17 poena) I Blažiću (14 poena). 

Ipak, u redovima gostiju najraspoloženiji je bio Pappas, koji je sa 26 poena bio najefikasniji igrač utakmice, dok je  Maciulis postigao 14 koševa.

U posljednjem susretu 3. kola Eurolige Real Madrid je sa ubjedljivih 93:74 trijumfovao nam Armani Milanom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije