Zvijezda Netsa nova ljubav Kardashianke

Zvijezda Netsa nova ljubav Kardashianke

Jedna od najvećih zvijezda američkog show biznisa Kim Kardashian trenutno je u vezi sa košarkašem New Jersey Netsa Krisom Humphriesom s kojim je u vezi oko devet mjeseci.

Kim je za magazin People izjavila da se šokirala nedavno kada je došla u njihov stan na Beverly Hillsu gdje je zatekla sobu prekrivenu ružama, a Kris je klečao na koljenima pitajući je da se uda za njega. Kris još nije dobio odgovor, ali bi mogao uskoro.

Kim je iz poznate porodice Kardashian koja u Americi važi za tvornicu novca u reallity programima. Sestre Kim i Khloe su slavu stekle nakon reallity showa "Keeping up with the Kardashians".

Donedavno je bila u vezi sa igračem New Orleans Saintsa Reggijem Bushom, dok je njena sestra Khloe udata za košarkaša Lakersa Lamara Odoma.

Kris Humphries je jedan od najboljih igrača Netsa ove sezone, igra na poziviji krila i u budućnosti se od njega očekuje da bude jedan od nositelja kluba koji je u izgradnji. Uz podršku prelijepe Kim posao će mu biti znatno lakši.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.