10 Year's Challenge: Gareth Bale postao hit na internetu

Jedan 'detalj' je ostao isti i nakon deset godina

10 Year's Challenge: Gareth Bale postao hit na internetu

Gareth Bale je još jedna u nizu žrtava interneta povodom nove fore - 10 Year's Challenge.

Brojni korisnici društvenih mreža postavljaju svoje fotografije iz 2009. godine i porede ih sa današnjim, a nerijetko se pronađe i poneka šala posebno u svijetu sporta.

Tako je naprimjer Borussia Dortmund odlučila da 'bocne' Red Bull Leipzig postavivši fotografiju samo iz 2019. godine te prazan prostor gdje je trebala biti fotografija iz 2009. Naravno, razlog je jasan, ovaj klub nije ni postojao prije deset godina.

Dobru foru 'prosuli' su i navijači Arsenala koji su odlučili da 'bocnu' navijače Tottenhama. U vitrinama Pijetlova nema nijednog trofeja još od 2008. godine, pa je jasno da su na fotografijama samo dva prazna ormara.

Naravno, korisnici društvenih mreža nisu preskočili ni Garetha Balea. Njegove brojne povrede su predmet čestih šala na internetu, pa je tako bilo i ovog puta. Postavljene su fotografije iz 2009. i 2019. godine, a Velšanin na obje nosi longetu na jednoj nozi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi