A, gdje je ruka? Rakitićeva fotografija sa suprugom užarila društvene mreže

Fanovi ga upozorili

A, gdje je ruka? Rakitićeva fotografija sa suprugom užarila društvene mreže

O. Lekić

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić je već godinama u braku sa suprugom Raquel s kojom ima prilično sretan i skladan brak.

Svaki slobodan trenutak Ivan i Raquel koriste da budu jedno uz drugo, a sudeći prema fotografiji koju je lijepa Španjolka podijelila na Instagramu, čarima ljubavne topline prepustili su se u Disneyandu.

Raquel je objavila fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube ispred poznatog dvorca, a u zanosu poljuca Rakitić je svoju suprugu uhvatio za stražnjicu, što je izazvalo reakcije na društvenim mrežama.

Ispod fotografije mogli su se vidjeti različiti komentari, u kojima su fanovi šaljivo upozorili Rakitića na pozu koju je zauzeo.

"Pazi s tim rukama", "Prste k sebi" i "Ruke, Rakitiću", bili su samo neki od komentara.

Top Komentari

infinity2612
Joj gluposgi od vijesti, Boze sacuvaj
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi