A govorili su da je gej: Georgina otkrila detalje iz života sa Ronaldom

Iskreni intervju za Hello

A govorili su da je gej: Georgina otkrila detalje iz života sa Ronaldom

O. Lekić

Georgina Rodriguez, zaručnica Cristiana Ronalda i majka njegovog najmlađeg djeteta, progovorila je za španski Hello o životu sa nogometnom legendom. 

Atraktivna Španjolka je sa Ronaldom zajedno već nekih godinu i pol, od trenutka kada ju je ugledao na Dolce & Gabbana zabavi, a od tada se ne odvajaju jedno od drugog.

Od rođenja njihove kćerke Alane Martine su, kako je ispričala Georgina, još sretniji i zaljubljeniji.

"Oboje smo izabrali ime, Cristiano je odabrao Alana, a ja Martina. Nismo se htjeli previše prepucavati pa smo se složili oko spoja naših prijedloga. Cristiano i ja imamo jako dobru vezu. Štoviše, naša je veza sada bolja nego ikad", ispričala je Georgina.

Osim Alane Martine, Cristiano ima još troje djece koje su mu rodile surogat majke.

"Djeca su naša najveća radost. Čim se probudimo, izgrlimo ih i izljubimo."

U prošlosti se često špekulisalo da je Ronaldo naklonjen istom spolu. Još dok je bio u vezi sa ruskom manekenkom Irinom Shayk kružile su glasine da je nogometaš plaća da mu u javnosti glumi djevojku samo kako se ne bi doznalo da je gej, a pararelno s tim oduvijek su ga pratile i priče da je ženskaroš.

Šta je prava istina, možda nikada nećemo doznati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi