Abramovich sam sebi zabranio ulaz u prostorije uprave West Hama

Zbog neprikladne odjeće

Abramovich sam sebi zabranio ulaz u prostorije uprave West Hama

M. Skaka

Roman Abramovich odbio je ući u prostorije uprave West hama obzirom da nije bio prikladno obučen.

Još od prvog trenutka kada se ruski mlijarder pojavio u engleskom fudbalu 2003. godine, govori se o njegovom načinu oblačenja. 

Milioni koje ima u bankama omogućavaju mu da bira odjeću na policama najskupljih dizajnera, ali oligarh ostaje vjeran svom stilu - izlizani džins, vrećasti kaputi, neobrijana brada i neošišana glava.

Zato je po dolasku na Upton Park sam odbio posjetiti prostorije uprave, želeći se poštediti neugodne situacije. Tek lični poziv podpredsjenika West Hama, Karren Brady uspio je objediti Abramovicha da se predomisli.

“Došao je na Upton Park i sjedio na zimi, a nije želio ući u prostorije uprave jer mu je prtljag kasnio, a on je bio u džinsu, što je protiv pravila.”, kaže Brady.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.