Adam Johnson zna šta će uraditi prvi dan kada izađe iz zatvora

Osuđeni pedofil putuje u Portugal

Adam Johnson zna šta će uraditi prvi dan kada izađe iz zatvora

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Manchester Cityja, Adam Johnson, nalazi se još uvijek u zatvoru nakon što je osuđen na šest godina zbog ljubavne veze s 15-godišnjom maloljetnicom.

Johnson je 2016. godine dobio šest godina zatvora nakon što su ga prijavili roditelji 15-godišnjakinje koja im je priznala da je u vezi s engleskim igračem. Iako je u početku demantovao ove navode na kraju je na sudu priznao da je kriv.

Bivši igrač Cityja na slobodu će izaći u martu 2019. godine kada osluži pola svoje kazne. Navodno, on već zna šta će raditi prvi dan kada izađe na slobodu jer će se zaputit prema Portugalu na odmor.

Johnson je već rezervisao hotel u Amendoeiri gdje će provesti nekoliko dana kako bi se oporavio od boravka u zatvoru. Ovaj osuđeni pedofil je već ranije poručio da će se sigurno vratiti fudbalu nakon što izađe iz zatvora, no pitanje je da li postoji klub koji je spreman da mu ponudi ugovor.

The disgraced player has reportedly booked into this resort in Portugal for a break with 'the lads' according to one of his friends 

Top Komentari

Edy
jednom pedofil,uvijek pedofil
3 10
ELmo Nihad Okanovic
Ovo je bolest bas kao sto Edy kaze zauvjek ce takav ostati. Sad je registrovan kao veci cin pedofilije i sledeci put kad bude spavao sa zenskom morat ce neko da snima dok ona drzi vozacku, ili pasos pa r.list pa u svakom slucaju mamu i tatu tu pored da potvrde da je bas to ona i da je legalna illi ce uradit gender spolni postupak ili pak na kraju da se zaposli u dom starijih osoba i nek sadake dijeli. Pozz keno
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi