Adebayor bira felge svojim ljubimcima

Fudbaler posjetio tuning kuću "Asanti Wheels" u Los Angelesu

Adebayor bira felge svojim ljubimcima

A. Haznadarević

Napadač Tottenhama i reprezentativac Toga Emmanuel Adebayor, odlučio je svoje limene ljubimce počastiti posjetom američkoj tuning kući Asanti Wheels, gdje je najviše vremena proveo birajući felge za svoje četverotočkaše.

Dvadesetosmogodišnji fudbaler, nakon naporne sezone i osvojenog četvrtog mjesta u Premiershipu, odmor provodi u SAD-u, a u Los Angeles je svratio specijalno zbog jedne želje.

Togoanski reprezentativac je veliki ljubitelj automobila a po izboru bijelih Aston Martina DBS i Fisker Karme, jasno nam je da ima odličan ukus, pa samim tim i dijelovi koji idu na njegove ljubimce, morali su biti pažljivo odabrani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.