Adil Rami: Imao sam sa ženama više uspjeha od Pitta i Clooneya zajedno

Bio je u vezi i sa Pamelom Anderson

Adil Rami: Imao sam sa ženama više uspjeha od Pitta i Clooneya zajedno

Edmir Škorić

Francuski stoper Adil Rami (36) pravi je nogometni kazanova, a to govori i podatak da je ne tako davno bio u vezi sa slavnom Palemom Anderson, koja je 18 godina starija od njega.

Rami je bezuspješno pokušao da zaprosi glumicu, ali je na kraju propala veza.

"Htjela mi je naštetiti, nikada me nije tužila jer se nije ništa od toga dogodilo. Ne želim više ništa imati s njom", rekao je Rami u interjvuu za Le Figaro, dodavši:

"Mogao sam imati bolju karijeru s boljim životnim stilom, ali previše izlazaka, djevojaka i hrane. Hrana je bila moj veliki problem. Volim da jedem. Kada sam igrao prosječno, to ej bilo zato jer sam imao koju kilu viška. Kada sam na 100 posto, nijedan napadač na svijetu mi nije problem".

Prisjetio se i susreta sa predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović nakon finala Svjetskog prvenstva u Rusiji.

"Nakon finala, predsjednica Hrvatske me pogledala i rekla mi da imam lijepe brkove. Ja sam joj rekao da volim Mikonos. Ne znam zašto, uvijek sam miješao Grčku i Hrvatsku. Onda me Olivier Giroud pogledao i rekao: 'Jesi li glup? Mikonos je u Grčkoj'", kazao je Rami.

On je zatim rekao da je imao sa ženama više uspjeha od Brada Pitta i Georgea Clooneyja zajedno.

"Sjećam se tuluma na kojem je bilo sedam djevojaka. Sve su bile 'avioni'. Nisam mogao vjerovati. Razmijenili smo brojeve mobitela, pili smo, bile su baš pristojne i smijale su se mojim šalama. Ma, imao sam više uspjeha kod žena nego Brad Pitt i George Clooney zajedno", rekao je veteran koji je danas igrač Troyesa i na zalasku karijere.

Top Komentari

makelele
Pravi ahbab i mumin.
0 2
Baboisback
Koji idiot
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi