AdmiralBet najveće kvote: Liverpool 2.00, Rennes 2.45, B. Dortmund 1.80!

AdmiralBet svim novoregistrovanim igračima poklanja 20 KM – bez uslova.

AdmiralBet najveće kvote: Liverpool 2.00, Rennes 2.45, B. Dortmund 1.80!

Sponzorski tekst

Vikend koji smo dugo očekivali je pred nama. 

Sve „lige petice“ se igraju ovaj vikend, ali igra na favorite po najvećim kvotama u sportskoj kladionici AdmiralBet fenomenalna je prilika da se profitira.

Ukoliko želite da ovaj vikend zaigrajte sportsku prognozu BESPLATNO, sve što treba da uradite jeste da se registrujete na admiralbet.ba, jer čeka vas poklon od 20 KM – BEZ USLOVA!

Engleska Premier League sigurno je najpopularnija fudbalska liga na svijetu, ali ova sezona je nešto posebno. Veliki gigant engleskog fudbala, Arsenal se vratio u staru slavu i ove sezone praktično dominira takmičenjem. Trenutno imaju 5 bodova više od drugoplasiranog M. City-a, a danas igraju u gostima protiv Evertona. Sa punim pravo „Tobdžije“ su danas favorizovane, tako da tipovanje „dvojka u glavu“ se plaća kvotom od 1.55, a za nešto odvažnije igrače kombinacija 2&3+ odlična je prilika da „bustuju“ tiket vrhunskom kvotom od 2.20.

Jirgen Kloppu, Salahu i ekipi ove godine ne ostvaraju se planovi sa početka sezone, ali ipak nije još uvijek sve izgubljeno. Priliku da napadnu titulu sigurno neće imati, ali sa 9. pozicije na tabeli i sa samo 29 ostvarenih bodova, neophodno je da počnu napadati od prve minute na svakom narednom meču. Danas gostuju Wolves-ima, od 16h. Posljednji put su od „Vukova“ izgubili 2020. godine, a od tad su nizali samo pobjede. Bez razmišljana ekipa su koja može pobjediti bilo koji tim, ne samo u Engleskoj, nego na planeti, ali nakon pauze danas jednostavno moraju pobjediti u gostima. 17. januara u FA Cup-u savladali u gostima „Vukove“, tako da opravdno se danas igra na pobjedu Salaha i ekipe – kvota 2.00!

Bundesliga danas na repertoaru nudi 6 utakmica. RB Leipzig je sigurno favorit na gostovanju FC Koln-u, a Union Berlin protiv Mainz-a je ono što se zove „kec u glavu“ i to po kvoti 1.80. Od 15.30h Borussia Dortmund na domaćem terenu dočekuje Freiburg, a ukoliko žele da napadu titulu Bundeslige, danas se Freiburg mora savladati. Obje ekipe imaju po 34 boda, ali „Milioneri“ su u fenomenalnoj formi sa 5 vezanih pobjeda. Pobjeda B. Dortmund danas je po svim bukmejkerima favorizovana, ali AdmiralBet je jedini koji nudi najveću kvotu – 1.80!

Najinteresantniji par za igru danas italijanske Serie A, sigurno je utakmica Roma – Empoli. Murinjova ekipa, iako je daleko od borbe za titulu, samo je 3 boda u minusu za drugoplasiranim Interom, a kvalifikacije u Ligu šampiona naredne sezone su imperativni cilj. Pobjeda na domaćem terenu danas je obavezna, tako da je mala šansa da će Empoli uspjeti da poremeti planove „Vučice“ za kvotu – 1.60!

Francuska Liga 1 danas je svakako obavezna na tiketu. PSG dočekuje Toulouse, Lyon gostuje ekipi Troyes, a obje ekipe su svakako danas favorizovane. Ipak, najzanimljiviji meč dana je Rennes – Lille, jer kvota je više nego odlična za „kec u glavu“ – 2.45. Rennes na domaćem terenu nije poražen od augusta prethodne godine, imaju samo dva neriješena rezultata, a trenutno su na svom stadionu vezali čak sedam pobjeda. Imaju pet bodova više od današnjeg rivala, ali neophodno im je pobjeda da se približe mjestima koja naredne sezone obezbjeđuju direktan plasan u najelitnije evropsko takmičenje. Ukoliko danas odigrate na Rennes, tipujete po najvećoj kvotu od 2.45!

AdmiralBet – više od igre

*kvote su podložne promjenama

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.