Adnan Ćatić posjetio Sportski savez Grada Mostara
Foto: Bljesak.info

U Hercegovini je najljepše

Adnan Ćatić posjetio Sportski savez Grada Mostara

Bokserski as Adnan Ćatić, alias Felix Sturm posjetio je danas Sportski savez Grada Mostara.

Višestruki šampion porijeklo vodi upravo iz Hercegovine, tačnije gradića Blagaja nadomak Mostara gdje je nedavno sagradio porodičnu kuću u kojoj provodi gotovo svaki Slobodan trenutak.

“Nadam se da će Adnan sve više vremena provoditi u Mostaru i investirati nešto u naš grad, te se na taj način pripremiti za starije dane,” uz toplu dobrodošlicu je rekao gradonačelnik Grada Ljubo Bešlić.

“Mnogo volim Mostar, posebno Blagaj gdje sam sagradio porodičnu kuću. Ovdje sve više vremena provodimo, a to mi je posebno važno zbog sina Mahira kojeg želim naučiti ko je i odakle potiče. I supruga voli Hercegovinu, iako je porijeklom iz Azerbejdžana,” kazao je Ćatić, te dodao:

“Uvijek sam tu kada je pomoć mladima potrebna, ali i Grad mora biti svjestan da bez njegove pomoći gotovo ništa ne možemo postići. Nije sve u donacijama i novcu.”

Današnjem prijemu u prostorijama Sportskog saveza prisustvovali su i predstavnici FK Velež, a sportski direktor Admir Velagić Ćatiću je poklonio Veležov dres.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.