Zmaj dobio sina, u komentarima "okupljanje" reprezentativaca BiH
Foto: SportSport.ba & Instagram

Na svijet stigao Dal Kovačević

Zmaj dobio sina, u komentarima "okupljanje" reprezentativaca BiH

E. Ganibegović

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Adnan Kovačević danas je postao otac.

Njegova supruga Edna na svijet je donijela Dala Kovačevića, kako su odlučili da mu daju ime, a bh. defanzivac fotografiju s njima iz bolnice objavio je na Instagramu.

"Hvala ljubavi za najljepši poklon. Volim vas", napisao je Kovačević u opisu fotografije i otkrio ime koje će dati sinu.

U komentarima je uslijedilo "okupljanje" reprezentativaca Bosne i Hercegovine koji su uputili čestitke svom saigraču.

Kapiten Edin Džeko čestitao je uz riječi: "Živ i zdrav vam bio", a javili su se još Haris Duljević, Ibrahim Šehić, Amer Gojak, Ermin Bičakčić, Kenan Pirić i naravno njegov saigrač iz Ferencvarosa, Eldar Ćivić. 

Oglasio se i sam Ferencvaros koji je uz fotografiju napisao:

"Porodica Fradi je proširena za još jednu kapljicu! Rođen je sin defanzivca naše muške ekipe, Adnana Kovačevića. Mali Dal i njegova majka Edna su dobro. Iskrene čestitke porodici!", napisali su.

Inače, Ferencvaros večeras igra prvu play-off utakmicu protiv irskog Shamrocka, a Kovačević je u konkurenciji za meč, kao i Muhamed Bešić i Eldar Ćivić, dok Stjepana Lončara nema. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi