Studentica našla mobitel slavnog napadača i šokirala se: Erotske poruke su me uvjerile da je njegov

Prodala brojeve i telefon

Studentica našla mobitel slavnog napadača i šokirala se: Erotske poruke su me uvjerile da je njegov

E. Škorić

Bio je svojevremeno najpopularnija osoba u državi, a na vrhuncu karijere optužen je za konzumiranje kokaina i njegova karijera više nikada nije bila ista. Jednom prilikom je izgubio mobitel, a djevojka koja ga je pronašla imala je šta i vidjeti - prepun erotskog sadržaja, ali i brojeva slavnih ličnosti. Nisu izostali ni vrući snimci iz privatne igračeve arhive.

Rumunski napadač karijeru započeo u FC Argeș Pitești, klubu u kojem je postigao 13 golova u 20 utakmica, što mu je omogućilo da se 1998. pridruži Dinamu iz Bukurešta s kojim je osvojio prvenstvo i Kup Rumunije 1999. godine.

Ipak, slava je počela s početkom 2000-ih godina. Prvo je potpisao za Inter, no tu je odigrao tek 10 utakmica, da bi potom prešao u Veronu, a nakon dvije sezone odlazi u Parmu i tu je bio početak, na neki način i kraj njegove karijere. Odlazi u Chelsea 2003. godine kod Romana Abramovića, ali su se stvari pogoršale dolaskom trenera Josea Mourinha.

2004. godina je bila kobna za Mutua. Jednog je dana preskočio trening pa ga je klub odlučio poslati na antidoping kontrolu. Rezultat: pozitivan na kokain. Po savjetu svojih advokata, Mutu je priznao upotrebu ove supstance i objasnio da je to poboljšalo njegov seksualni učinak jer se u to vrijeme viđao s porno glumicama u Londonu.

Oko Mutua je bilo dosta kontroverzi, ali danas pokušava da bude aktivan u nogometu kao trener. Bio je selektor U21 reprezentacije Rumunije, radio u Voluntariju, Craiovi, a trenutno je na klupi rumunskog velikana bečkog Rapida.

Afera s dopingom i kokainom obilježila karijeru

Svojevremeno, baš kada je bio član Chelseaja, bio je na vrhuncu karijere i tada je bio glavna ličnost u Rumuniji. Njegova slava pomogla je jednoj studentici iz Rumunije, koja je pronašla mobitel slavnog sunarodnjaka.

Oglasi

Ona je otkrila da je bio pun erotskih sms poruka i video klipova, no nju su najviše zanimale stvari u imeniku. Tamo je pronašla brojne brojeve slavnih ličnosti, a sve to odlučila je iskorstiti da dobro zaradi.

Djevojka pod imenom Mihaela je jednom prilikom rumunskim novinarima otkrila da je prelistavala telefonske brojeve i da je tada počela sumnjati da se radi o mobitelu kojeg je izgubio Mutu.

"Erotske poruke koje su kasnije stizale na telefon uvjerile su me da je njegov", kazala je Mihaela.

“Nisu bili samo brojevi igrača nego i lokalnih važnih političara. Shvatila sam da mogu zaraditi nešto novca pa sam ih počela prodavati. Dječake su zanimali brojevi nogometaša, no ni djevojčice se nisu libile platiti za broj pjevača Erosa Ramazzottija".

Adrian Mutu - Rumun koji je bio majstor i na terenu, ali i izvan njega: Žene su uvijek bile tu

Telefon je kasnije prodala, ali je SIM karticu zadržala.

“Dobio je toliko SMS poruka od žena u nekoliko dana koliko sam držala telefon. Tu je bio i telefonski broj američke pjevačice Blua Cantrell".

Mutu je potvrdio da je upoznao Blu Cantrell na zabavi u Londonu, ali "poslije toga se nije čuo s njom".

Mihalea je Adrianov mobitel pronašla u jednoj diskoteci u Bukureštu, kada je stigao iz Londona na odmor kod kuće. Među brojevima slavnih nogometaša bili su Cristiana Ronalda, Johna Terryja, Rija Fedinanda, Marcela Desaillyja, pa čak i Maradone i Pelea...

Top Komentari

nakopitam
Strasna vijest. Bravo za vas
1 0
Arnel925
Uvalio ga Mutu u nju i nije ga mogao izvaditi kad je svršavao. Razumijem ga
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi