Bahati sin legende: Zabolio ga zub, a kada je vidio red u bolnici napravio je haos

Mario Mutu ponovo u centru skandala

Bahati sin legende: Zabolio ga zub, a kada je vidio red u bolnici napravio je haos

E. Čaušević

Adrian Mutu nedavno se našao u centru pažnje nakon što se njegov sin Mario oglasio u javnosti i otkrio je da više ne živi sa svojim roditeljima i da živi sa svojom maloljetnom djevojkom što je mnoge ostavilo bez tekste. No, koliko bahato se ovaj 19-godišnjak ponaša pokazalo se najbolje prije nekoliko dana.

Mutu očito ne može bez skandala u svom životu jer je poznato da su ga takve priče pratile kroz cijelu igračku karijeru, a očito se to nastavilo i nakon što je legendarni Rumun okačio kopačke o klin.

Ipak, ovaj put u centru pažnje je zbog sina Marija koji je šokirao rumunsku javnost kada je javno otkrio da više ne živi sa svojim roditeljima, te da živi sa svojom maloljetnom djevojkom.

Mutu se oglašavao na tu temu prije nekoliko sedmica i nije krio koliko je šokiran zbog poteza svog sina, a ponajviše zbog činjenice da on uopšte nije upoznao tu djevojku s kojom danas živi Mario.

Rumunski mediji pisali su nakon toga koliko je Mario bahat i razmažen, a on je očito odlučio da im dokaže da su bili u pravu jer u posljednje vrijeme se često nalazi u centru pažnje žute štampe.

Tako je ovaj put sin legendarnog rumunskog reprezentativca zgrozio sve svojim ponašanjem u jednom bolnici u Bukureštu u kojoj je otišao sa svojom djevojkom zbog toga što ga je bolio zub.

Mediji u Rumuniji objavili su da su u bolnici bili šokirani kako bahato se ponašao Mario koji je mislio da ima neke povlastice u odnosu na druge ljute samo zbog toga što je sin poznatog bivšeg fudbalera.

On nije htio da čeka red u bolnici i želio je da odmah uđe kod doktora što mu nisu dopustili, a onda je on bahato poručio: "Da li treba da čekam u redu s ovim idiotima?".

Rumunski Spynews objavio je da je on nastavio da pravi probleme zbog čega su iz bolnice pozvali policiju. Kada su se pojavili policajci ponašanje ovog 19-godiušnjaka se pogoršalo, te je na kraju odlučeno da on i djevojka Mara idu u drugu bolnicu.

Policija je zapisala ovaj incident i saslušala svjedoke koji su objasnili kakve scene je pravio u čekaonici sin legendarnog fudbalera. Mario i Mara prebačeni su u drugu bolnicu gdje je njemu ukazana pomoć, a danas bi se trebali pojaviti u policiji na saslušanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije