Iznenadila na ceremoniji: Svi su čuli za nju i divili se njenoj figuri, danas je rijetki prepoznaju

Ima novu ulogu

Iznenadila na ceremoniji: Svi su čuli za nju i divili se njenoj figuri, danas je rijetki prepoznaju

Admin Čaušević

U ponedjeljak je u Parizu održana ceremonija dodijele najboljih pojedinaca u svijetu fudbala za 2022. godinu i to po izboru FIFA-e. Na svečanosti su se pojavile brojne poznate ličnosti, među kojim i jedna dama koja je danas neprepoznatljiva za mnoge. 

Ranije su se mnogi muškarci divili njenoj figuri, bila je jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu te je na taj način stekla i planetarnu slavu.

Međutim, danas ova 41-godišnjakinja izgleda potpuno drugačije. Dovoljno je uporediti fotografije sa posljednje i ceremonije održane 2013. godine.

Riječ je o Adriani Limi, nekadašnjoj supruzi Marka Jarića. Brazilka je sa bivšim srbijanskim košarkašem u braku bila sedam godina, a sada je u vezi sa Andre Lemmersom.

Ikona Victoria's Secreta se u ponedjeljak pojavila u crnoj haljini, međutim svi oni koji je dugo nisu vidjeli je nisu mogli ni prepoznati.

Oglasi

Inače, Lima je dobila novi angžaman u FIFA-i te je postala prvi globalni FIFA fan ambasador svjetske međunarodne fudbalske organizacije.

"Potičem iz više nego skromne sredine i kao veliki fan fudbala, veoma sam zahvalna i počastvovana što me je FIFA odabrala za prvog globalnog fan amabsadora i što mi je obezbijeđena platforma za povezivanje fanova kroz igru", poručila je Lima.

Brazilka je u septembru prošle godine rodila svoje treće dijete nakon što je rodila dječaka Cyana kojeg je dobila sa dečkom Andreom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUNesaRJuB2/[/instagram]

Iza braka sa Jarićem koji je trajao od 2009. do 2016. godine ima dvoje djece i to kćerkice Valentinu(12) i Siennu(9).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti