Adriana je bila na velikoj pozornici s Messijem i Mbappeom: "Ujutro sam muzla krave"

Rumunska djevojka sa sela

Adriana je bila na velikoj pozornici s Messijem i Mbappeom: "Ujutro sam muzla krave"

Edmir Škorić

Lijepa Rumunka Adriana Paul prisustvovala je dodjeli medalja i pehara nakon što je Argentina u finalu Svjetskog prvenstva pobijedila Francusku prošle nedjelje i osvojila Svjetsko prvenstvo u Kataru.

U momentima kada je cijeli svijet gledao scene iz Dohe, Adriana je bila iza francuskog predsjednika Emanuela Macrona te na metar od Lionela Messija i Kyliana Mbappea, te ostalih zvijezda finala kojima je trebala da uruči medalje.

“Rame uz rame s katarskim emirom, predsjednikom Francuske i predsjednikom FIFA-e i drugim predstavnicima FIFA-e dijelila sam jedinstveno iskustvo i emocije i na pozornici i iza scene.Jako sam zahvalna i sretna zbog toga", kazala je Adriana.

Adriana Paul: Od Rumunije, preko Londona do Katara gdje radi kao stjuardesa

"I prije sam nastupala na događajima, ali ovaj je bio svjetski. Biti gledatelj na finalu Svjetskog prvenstva samo po sebi trenutak je iz snova, ali biti na terenu i na istoj pozornici s pobjednicima Svjetskog prvenstva pred 90.000 gledatelja i uživo u cijelom svijetu bilo je spektakularno", dodala je Rumunka.

Adriana je stujardesa aviokompanije Qatar Airways i sa nekoliko koleginica bila je zadužena da donosi medalje i pehare.

Ona je priznala da je odrasla na selu u jednom malom mjestu u Rumuniji, a sada živi u Dohi.

Oglasi

Mnoge očarala svojom ljepotom

"Ja sam djevojka sa sela, dolazim iz Barsane, iz Maramureșa. Ostala sam kod bake i djeda, roditelja. Ujutro bismo pomuzli krave i onda krenuli na posao ili u školu. Kad bih te stvari rekla nekome ko ovdje živi, ne bi mi vjerovao. Rumuniju sam napustila prije osam godina, tri godine sam živjela u Londonu, a onda sam 2017. došla u Katar", rekla je Adriana za rumunski playsport.

Za kraj su je upitali koliko je bio težak pehar koji je u zrak digao Messi kada je zvanično Argentina proglašena novim svjetskim prvako.

"Trofej je bio težak, imao je sigurno oko šest kilograma, ruke su mi se stalno tresle", dodala je Adriana.

Top Komentari

Ujutro sam muzla krave a navečer su muzli mene heheheh
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi